Новий Chromebook Spin 514 від Acer працює на мобільних і графічних процесорах AMD

У Acer з’явилася ще одна модель в популярній лінійці хромбуків, на цей раз від свого бренду Spin. Acer Chromebook Spin 514 стає її першим таким хромбуком з мобільними процесорами AMD Ryzen 3000 серії C і вбудованою графікою Radeon Vega для більш високої продуктивності.

Як і в інших моделях Spin, 14-дюймовий сенсорний дисплей новоявленого хромбука з 1920 x 1080 пікселями можна повертати на 360 °. Це дозволяє використовувати його в декількох форматах, включаючи традиційний ноутбук або великий планшет. Він важить всього 1,55 кг при товщині 17,35 мм.

Корпус пристрою виготовлений з анодованого піскоструминного алюмінію і має рейтинг міцності MIL-STD-810H. Він розрахований на те, щоб продовжувати працювати навіть при падінні з висоти 13 м, і може витримувати до 60 кг спрямованої вниз сили. Крім того, дисплей покритий склом Gorilla Glass для захисту від подряпин.

Хромбук підтримує до 16 ГБ DDR4 DRAM і до 256 ГБ SSD. Він має два стандартних порти USB, два USB-C і слот для microSD-карт. Деякі моделі додатково отримають вбудований порт HDMI для підключення Chromebook до монітора з великим екраном або телевізора. Є також два динаміка, два мікрофони і батарея, розрахована на роботу до 10 годин без підзарядки.

Acer заодно буде продавати модель Chromebook Enterprise для бізнесу. Вона має всі характеристики стандартної версії, але також буде включати комплексні функції безпеки, що дозволяють ІТ-адміністратору компанії встановлювати додатки, контролювати оновлення та багато іншого на основі веб-управління.

Стандартний Chromebook Spin 514 по план з’явиться у продажу в країнах Європи з березня зі стартовою ціною € 529 разом з моделлю Enterprise, що оцінюється від € 799.

Залишити відповідь